ЗА НАС

Как помагаме

ПОЛУЧАВАТЕ ПОМОЩ ДА ЗАЩИТИТЕ
ПРАВАТА СИ

При настъпване на пътно-транспортно произшествие започва и наказателно производство за установяване на виновния. Ние Ви оказваме съдействие в хода на това производство, в неговата досъдебна и съдебна фаза пред всички органи - Полиция, Следствие и Съд. Ако сте пострадал при катастрофа и не знаете как да постъпите, за да получите помощ и да защитите правата си, ние ще Ви дадем обоснован, компетентен и верен съвет за необходимите действи и ще Ви представляваме при предявяване на претенция за изплащане на обезщетение за претърпените от Вас вреди.

Често пострадалите от катастрофа или друго застрахователно събитие не са наясно с размера на дължащите им се обезщетения, както и с това, че застрахователят е длъжен да заплати цялото лечение и всичко, което е свързано с него – рехабилитация, възстановяване и др.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

Ние ще Ви посъветваме какви действия да предприемете, ако сте
пострадали при катастрофа.

Защо

ЗАЩО РЕШИХМЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ
ТОЧНО С ТОВА

Преди малко повече от година, нашият колега и основен двигател на начинанието, пострада изключително тежко в ужасна катастрофа на път за Видин. Той беше със счупен гръбнак и в много тежко състояние и именно в това безпомощно положение беше принуден да се бори с тежката машина на бюрокрацията и с безпътицата на здравната политика в страната.

Именно горчивият му опит от този изключително тежък момент в живота му зароди в него идеята за създаването на подобна организация,която да помага на хора изпаднали в подобна тежка ситуация. И сега използвайки личния си опит от случката и знанията си на юрист и добър адвокат, той съумява доста успешно да помага на други пострадали като него хора и техните близки.

Помогнали сме на

МНОГО ХОРА, ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ,
А СЪЩО И НА ТЕХНИ БЛИЗКИ

Случай, който особено ни развълнува беше нелепият инцидент, случил се на шестнадесет годишната М.М. от гр. Рила. Момичето се возило в колата на неин близък като отивали на абитуриентски бал на техен приятел. Едно неспазване на правилата за движение и неправилно изпреварване, довеждат до тежка катасртрофа вследствие на която младото момиче е със счупен врат и с частична парализа на тялото. Като резултат от този инцидент, цялото и семейство изпадна в много тежко материално положение. След нашата намеса, момичето беше обезщетено. С полученото обезщетение беше възможно с наша помощ тя да закупи за себе си и своето семейство апартамент в град Благоевград и да се лекува адекватно. Пожелаваме скорошно и пълно възстановяване на нашата приятелка, успех на кандидатстудентските изпити и щастие занапред.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

МНОГО ХОРА, ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ,  КАКТО И ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ, БИХА ИСКАЛИ ДА СПОДЕЛЯТ ТОВА С ВАС:

Димитринка

Ямбол

Имах щастлив живот със съпруга си и многобройното ни семейство. ...

Ивайла

София

Пострадах като пешеходец при катастрофа през 2012 г., в град София...

Росен

Велико Търново

Пострадах в много нелеп инцидент в района на град Елена. Движех се...